Union Place

Union Place

(2023)

Sinopsis

Aflată la Viena într-o delegație de serviciu, Sophie îl întâlnește pe mult mai tânărul Darius, iar flirtul se transformă într-o aventură. În noaptea când izbucnește războiul dintre Rusia și Ucraina devine însă evident că Sophie ascunde un secret. La Luxemburg, germanul Walter și soția sa Daniela, o cântăreață de șlagăre de origine română, îl așteaptă pe fiul Danielei, care nu și-a mai văzut mama de ani de zile. Dar tânărul nu a venit în vacanță, ci din alt motiv. La Timișoara, Mariana și Rudolf se reîntâlnesc după zeci de ani. Pe vremea adolescenței, în comunism, cei doi formau un cuplu, care s-a destrămat când băiatul a decis să treacă granița ilegal și să fugă în Occident, într-o noapte care le-a schimbat viețile pentru totdeauna.
Destinele personajelor celor trei povești se împletesc într-o panoramă multilingvă despre viața în Europa în vremuri dificile, despre diferențe și asemănări, despre singurătate și dorință de evadare.
UNION PLACE, text trilingv (scris în română, germană și engleză) a fost comisionat de către Schauspielhaus Salzburg și premiera absolută este un spectacol-coproducție cu Teatrul Național din Timișoara și Teatrul Esch din Luxemburg, montat de regizorul Alexandru Weinberger-Bara cu o distribuție internațională formată din actori români, austrieci și luxemburghezi.

Despre

În 2022, Schauspielhaus Salzburg m-a invitat să scriu un text special pentru o distribuție internațională formată din actori din România, Germania și Luxemburg. Textul trebuia să fie scris în trei limbi și să vorbească despre diferențe și asemănări în Europa de astăzi, despre ceea ce ne unește și ceea ce ne desparte. M-am decis să scriu trei povești care se petrec în aceste trei țări și care sunt legate între ele. Am știut de la început ce actori vor juca și mi-am dorit ca în fiecare dintre cele trei părți să joace împreună actori din țări diferite. Personajele mi le-am imaginat după ce am văzut fotografiile actorilor. După ce textul era deja gata, distribuția s-a schimbat. Dar tocmai neprevăzutul e frumos în asemenea proiecte. Despre diferențe și asemănări în Europa am ales să vorbesc prin prisma relațiilor- fie că sunt relații de dragoste sau relații dintre părinți și copii.
Ceea ce e deosebit la acest text este multilingvismul său. E prima dată când scriu o piesă trilingvă. Limbile care se vorbește pe scenă sunt limbile în care comunică personajele: Daniela provine din România și Walter din Germania, limba lor comună este engleza, e o situație întâlnită la cele mai multe cupluri internaționale. Rudi și Mariana vorbesc româna și germana, ei provin din Banat unde se vorbeau ambele limbi. Sophie și Darius vorbesc germana pentru că sunt germani care se întâlnesc la Viena. Cred că multilingvismul va juca un rol important în viitor în teatru, film și literatură, pentru că și viața noastră de zi cu zi se desfășoară astăzi în mai multe limbi.


3f, 4m

Tradusă în: română, engleză și germană

Montări

Foto: Jan Friese

Cronici (selecție):

„Autoarei nu i-a reușit doar o piesă captivantă, ci o operă de artă care oferă, prin destine invividuale, o privire cu totul diferită asupra Europei decât cea cu care suntem obișnuiți.
Profunzimea fiecărui personaj este surprinzătoare, alegerile lor sunt uneori contradictorii, dar mereu profund umane. Pentru că a fi om ne unește dincolo de granițele și barierele lingvistice și ne permite să realizăm că, în primul rând, cu toții dorim să trăim fericiți și să transmitem această fericire copiilor noștri. Complexitatea textului, dar și a spectacolului te fac tentat să urmărești spectacolul și a doua oară.”
„Wenn nichts so ist, wie es scheint” în European Cultural News

„Actori din România, Luxemburg și Austria împart scena în această piesă trilingvă, care vorbește despre diferențele culturale, fragilitate și subtilitate. Un experiment absolut reușit care a lăsat o impresie profundă la premiera din 25 mai 2023 și a fost primit cu entuziasm de către public. ”
„Union Place – eine kurze Trilogie von Elise Wilk” în Dorfzeitung

„Ceea ce la început pare o dramă transeuropeană inofensivă nu este un spectacol la care să te simți confortabil. Cu personajele Mariana (Cristina König) și Rudolf (Wolfgang Kandler) se conturează o latură întunecată care se dezvăluie treptat. Tocmai în asta constă frumusețea spectacolului: prin puține cuvinte, dezvăluie o tragedie a cărei dimensiuni sunt greu de cuprins.”
„Die Liebe verstört europaweit” în Salzburger Nachrichten

Oameni pe care nu-i mai iubești

Oameni pe care nu-i mai iubești

(2022)

Sinopsis

Studiile de specialitate au dovedit că despărțirea de partener este unul dintre cele mai traumatizante evenimente din viața unui om. Cu toate acestea, se întâmplă foarte des.
Chiar în timp ce citești asta, în lume sute sau chiar mii de cupluri se despart. O comedie despre despărțiri.
Despre cum oameni pe care i-ai iubit devin oameni pe care nu-i mai iubești, iar apoi oameni iubiți de altcineva. Dar oare chiar nu-i mai iubești? Și oare mai există undeva în lume oameni pe care o să-i iubești?
Bonus: Song-uri despre Tinder și alte delicatese.

Despre

Ideea de a scrie o comedie despre despărțiri care să stea la baza unui spectacol de teatru popular a venit de la regizoarea Leta Popescu. A fost o propunere incitantă, dar pe parcurs mi-am dat seama că e un subiect mai greu decât credeam. Pentru că e complicat să râzi de ceva care, până la urmă, e dureros. Și pentru că, oricât de multă experiență de viață ai avea, cred că niciodată nu poți înțelege pe deplin procesul unei separări.
La fel de complicat a fost și procesul scrierii acestui text. Niciodată nu am rescris mai mult, niciodată n-am fost mai nemulțumită de rezultat.
În schimb, mi-am dat seama cât de mult îmi place să scriu versuri pentru song-uri. Cu siguranță nu va fi ultima dată când o fac.

Montări

Credit foto: Laurian Popa

Cronici (selecție):

„Neîndoielnic, autoarea și regizoarea au anticipat actualitatea subiectului în acest sens, dar, ca să-ți placă Oameni pe care nu-i mai iubești, este oare obligatoriu să te „atingă”, să-ți scormonească în amintiri și să să-ți împungă frustrările emoționale mai vechi sau mai noi? Bineînțeles că nu, în primul rând pentru că umorul este cel mai mare atu al acestui spectacol și, în al doilea rând, pentru că orice altceva este fix acolo unde trebuie: distribuția e excelentă, jocul e efervescent, decorul pufi-puff de lavandă (de Bogdan Spătaru) e simplu și eficient, coregrafia (de Maura Cosma) e „apetisantă”, culorile, luminile (Alexandru Dancu și Lucian Moga) – „beton”, iar textul și muzica (semnate de Elise Wilk și Csaba Boros)… un deliciu”

Hip, sexy, funny: „Oameni pe care nu-i mai iubești”, în SpecialArad

Nu s-a întâmplat nimic

Nu s-a întâmplat nimic

Text scris împreună cu Dálnoky Réka și Székely Csaba

(2021)

Sinopsis

În 2021, teatrul independent de limbă maghiară Yorick Studio din Târgu Mureș a invitat dramaturgii Dálnoky Réka, Elise Wilk și Székely Csaba să scrie împreună un text pe o temă extrem de puțin abordată în teatrul românesc: #metoo. În 11 scene, inspirate parțial din cazuri reale care s-au întâmplat în România, sunt radiografiate relațiile umane astăzi. Personajele- trei femei și trei bărbați- trec dintr-o scenă în cealaltă, comportamentul lor schimbându-se în funcție de dinamica relațilior de putere. În timp, devin vizibile schimbările pe care le-a produs mișcarea #metoo, cum ar fi, de exemplu, interpretarea noțiunii de consimțământ astăzi. Dar ce se ascunde de fapt în spatele cuvintelor “Nu s-a întâmplat nimic?”

Despre

Am primit invitația de a scrie un text colectiv de la Sebestyén Aba, directorul Yorick Studio. El spunea că #metoo nu e o temă despre care să scrii singur și că și-ar dori să vadă cum se îmbină mai multe perspective asupra acestei problematici într-o singură piesă. După o perioadă de documentare, împreună cu Székely Csaba și Dálnoky Réka ne-am decis parțial asupra poveștilor pe care vrem să le spunem și ne-am hotărât asupra structurii. Am decis să scriem pe o structură asemănătoare celei din Hora iubirilor de Arthur Schnitzler. Acolo sunt mai multe scene de două personaje, iar unul din personaje trece mereu în următoarea scenă, modificându-și discursul în funcție de interlocutor. Noi ne-am jucat puțin cu forma asta- în piesa noastră există și scene de 3 personaje, și o scenă de monolog, și una în care apar toate personajele. Fiecare dintre noi am scris trei sau patru scene, iar ideea a fost ca ele să funcționeze atât separat, ca mini-piese de teatru, cât și ca un întreg. După un prim draft ne-am decis asupra personajelor și am găsit firul roșu care să lege toate aceste scene. Nu e ușor să faci un text omogen din 11 scene scrise de 3 oameni, dar se pare că ne-a reușit. Scriitorul Andrei Dosa, care a tradus piesa în limba română,mi-a spus că nici nu se observă că e scrisă de trei persoane diferite. Probabil că cei care ne cunosc mai bine vor face pariuri cine a scris care scenă. Dar nu asta e important. Important e că vorbim împreună despre o temă extrem de relevantă astăzi.


3f, 3m

Tradusă în: română, maghiară

Montări

Credit foto: Bereczky Sándor

Cronici (selecție):

„Demersul echipei artistice își atinge cu succes și forță scopul. Avem în Nu s-a întâmplat nimic și umor cinic și spumos, și întâmplări în care poți identifica parțial umbra realității proxime, și situații de cuplu în care te poți regăsi, chiar nițeluș (eu m-am regăsit și m-am amuzat), și confesiuni dureroase, și spaime pregnante, și trădări interesate. Avem cam de toate din ingredientele care alcătuiesc viața. Dacă nu ești habotnic, e un spectacol care ar trebui să îți creeze de-a lungul său stări și sentimente din cele mai diverse, de la hohot la emoție pură”. Claudiu Groza, Tribuna

“Tema abuzului de putere este eternă”- Interviu cu Dálnoky Réka, Elise Wilk și Székely Csaba de Tőkés Orsolya, Szinhaz online

Niște zile ciudate

Niște zile ciudate

(2021)

Sinopsis

Iana și Paul sunt născuți la o zi distanță și merg în fiecare vară la mare împreună. Până în ziua când ceva se schimbă pentru totdeauna.

Ianei îi place să se îndrăgostească și vorbește câteodată cu un moderator TV imaginar. Lui Paul îi place să creeze haine nonconformiste și îi e puțin teamă să meargă la petreceri. Și apoi mai sunt fata înaltă, expertă în relații pe canalul ei de YouTube, vecina binevoitoare în trening Nike, psihiatrul cu mustața galbenă de la fumat și mulți alții care apar din când în când. Dar pot ei sa ajute atunci când o persoană apropiată luptă cu depresia? Povestea unei prietenii care traversează 6 ani, o grămadă de probleme și niște zile ciudate.

Despre

Am primit invitația de a scrie Niște zile ciudate din partea teatrului Regina Maria din Oradea. Pornind de la răspunsurile din 60 e chestionare online care au fost completate de adolescenți între 12 și 18 ani din Oradea, am scris un text despre depresie, despre relațiile complicate dintre părinți și copii, dar și despre puterea și limitele prieteniei.


3m, 3f (distribuție variabilă)

Montări

  • Teatrul Regina Maria din Oradea, regia Rareș Budileanu, premiera 10 iulie 2021

Credit foto: Teatrul Regina Maria, Oradea

Poem urban

Poem urban

pentru spectacolul de dans contemporan Urban GIF Show

(2019)

Despre

O linie roz taie cerul în două. Lumina e o meduză imensă care se întinde peste blocuri acoperișuri copaci stâlpi de electricitate. Iar oamenii din oraș se pregătesc pentru o nouă zi.URBAN GIF SHOW este un spectacol inovator despre oraș (implicit despre București) și despre felul în care corpul se manifestă în el. Pornind de la doi termeni contemporani și două practici celebre deja, inclusiv în comportamentul social media, repere între care ne ducem viața din ce în ce mai des – jpeg și GIF –, spectacolul recontextualizează rolul corpului uman, mișcarea și esența într-o înlănțuire de combinații artistice și tehnice unice.

URBAN GIF SHOW

Un spectacol de: Florin Fieroiu, Vlaicu Golcea, Cristina Milea, Elise Wilk, Ioana Ilaș-Bodale

Teatrelli București
data premierei: 20 noiembrie 2019


Spectacolul s-a clasat pe locul 4 în topul celor mai bune 10 spectacole din București, din 2019, într-un clasament realizat de revista „Zile și Nopți”

Credit foto: Andrei Gîndac

Cronici (selecție):

“Dacă spectatorul se lasă captivat de acest tumult sincretic performativ, care materializează, prin medii diferite, natura poetic-atractiv-agresivă a marelui oraş (nenumit, dar Bucureştiul se insinuează ca „personaj“ principal), experienţa spectacolului poate fi minunată”
Oana Stoica, Dilema Veche 

Urban GIF Show este o experiență performativă unică”
Ileana Andrei, ileanaandrei.ro

Dispariții

Dispariții

(2020)

Sinopsis

„Dispariții” povestește istoria unei familii de sași transilvăneni, din 1945 până în zilele noastre.  Povestea este structurată în trei părți, în jurul a trei perioade cruciale pentru istoria României: 1944-1945 (când a avut loc deportarea etnicilor germani în lagărele de muncă din Uniunea Sovietică), 1989-1990 (Revoluția, urmată de exodul în masă a minorității germane) și 2007 (anul aderării României la Uniunea Europeană). Kathi se vede nevoită să se căsătorească pentru a nu fi deportată în Siberia. La câteva decenii distanță, Martha vrea cu orice preț să plece în Germania, departe de teroarea dictaturii ceaușiste. Emma, în schimb, refuză să-și părăsească țara, deși cadourile primite din Germania o conving că viața poate fi mult mai frumoasă departe de locurile natale. Între aceste suflete feminine se desfășoară o panoramă amplă de speranțe și eșecuri, de sacrificii și iubiri neîmplinite. În fapt, Dispariții este cronica unei familii în ale cărei tragedii se reflectă, de fapt, un fragment din tumultuoasa istorie a României secolului trecut.

Despre

În 2018, teatrul independent de limbă maghiară Yorick Studio din Târgu-Mureș mi-a propus să scriu un text despre cum percep eu migrația, din punctul de vedere al unui etnic german care a decis să rămână în România. Emigrarea masivă a sașilor de la începutul anilor 90 – rezultatul unui proces care debutează în perioada premergătoare celui de-al doilea război mondial și continuă în timpul regimului comunist – e un subiect despre care s-a vorbit prea puțin în teatru. A rezultat Dispariții, un text foarte personal (poate cel mai personal text al meu de până acum) despre o familie de sași care traversează diferite perioade ale istoriei (din 1945 până la începutul anilor 2000) și despre modul în care contextul istoric schimbă această familie.


Text câștigător al Aurora Drama Award 2022, Polonia
Selecție Eurodram România 2020
Selecție Eurodram Germania 2021
Selecție Eurodram Finlanda 2023

3f, 3m

Tradusă în: maghiară, germană, engleză, franceză, bulgară, polonă, finlandeză

Montări

  • Yorick Studio Tg. Mureș, regia  Sebestyén Aba, data premierei: 18 septembrie 2020
  • Teatrul Național Iași, regia Irina Popescu Boieru, spectacol lectură, noiembrie 2020
  • ICR Berlin, regia Bogdan Georgescu, spectacol lectură, iunie 2021
  • FITS Sibiu, regia Bogdan Sărătean, spectacol lectură, august 2021
  • Nationaltheater Weimar, regia EvaBormann, spectacol lectură, august 2021
  • Deutschlandfunk Kultur, Germania, regia Cordula Dickmais, spectacol radiofonic, premiera 13 octombrie 2021
  • Teatrul Andrei Mureșanu Sfântu Gheorghe, regia Cristian Ban, data premierei: 14 ianuarie 2022
  • La Mousson d’été, Pont-à-Mousson, Franța, regia Christine Koetzel, august 2022 (spectacol-lectură)
  • Teatr Polski Bydgoszcz, Polonia, regia Michał Borczuch, octombrie 2022 (spectactol-lectură)
  • READ Festival Helsinki, Finlanda, regia David Kozma, octombrie 2022 (spectacol-lectură)
  • Teatrul Sava Ognyanov Ruse, Bulgaria, regia Dumitru Acriș, premiera februarie 2023
  • Uckermärkische Bühnen Schwedt, Germania, regia Vlad Massaci, premiera 3 martie 2023
  • Szkéné Színház Budapesta, Ungaria, regia Balázs Dohy, premiera 9 iunie 2023

Ascultă AICI spectacolul radiofonic în limba germană

Credit foto: Volker Vornehm, Loránd Jakab, Cári Tibor, Udo Krause, Stefan N. Shterev

Cronici (selecție):

„Auch im Osten Deutschlands lebten (und leben) gleich mehrere Generationen mit der Frage: Gehen oder Bleiben? Wobei es Zeiten gab, da durfte man nicht gehen. Da konnte man nur wählen zwischen einem demütigenden Ausreiseantragsprozedere – oft jahrelang mit ungewissen Ausgang – oder dem Versuch zu flüchten – mit dem Gefängnis als Konsequenz im Falle des Scheiterns. Das Schlimmste war für nicht wenige, gleich ob im Rumänien Ceausescus oder Honeckers DDR, dass sie nicht wussten, ob sie nun ins Ungewisse „verschwinden“ oder aber in der altbekannten Misere aushalten sollten.”
Gunnar Decker, Die Deutsche Bühne

“Das Stück hat auch Witz – mit Witzen über die Ceaușescu-Zeit – und schwarzen Humor, den die Schauspieler vermitteln, selbst wenn die Inszenierung kaum verhehlen kann, dass die großen Tragödien der Jahrhundertmitte fünfzig Jahre später eher zu Banalitäten der Konsumgesellschaft mit Haribo-Gummibärchen geworden sind, wenn sie das Ende einer großen Kulturgeschichte von Deutschen in Rumänien betreffen. Die jüngste Generation guckt beim Familientreffen permanent ins Handy und ist sowieso woanders. Und doch betroffen.”
Thomas Irmer, Theater der Zeit

“De aici, din această comuniune de frânturi ale vieții, indiferent de fundalul istoric, ori tocmai potențat de acesta, se naște formidabilul catharsis contemporan pe care spectacolul îl creează. (…) În spectacolul ăsta tu, spectatorul, n-ai timp să te cauți în buzunare, să te scobești în nas, să îți verifici telefonul, atât de frumoasă, de curgătoare, de impresionantă e povestea care ți se spune. Atât de a ta, deși e povestea unei familii dintr-un ținut unde poate n-ai fost niciodată”
Claudiu Groza, revista Tribuna, martie 2020

„Dispariţii de la Yorick Studio din Târgu Mureş este un spectacol în care povestea are rolul principal. E spusă cu multă iubire, e construită cu migală şi se simte dragul de personaj al fiecărui actor. Poţi intui grija cu care au fost alese cuvintele de către autoare şi atenţia pentru detalii a regizorului. Mici gesturi, mici tăceri, mici clipe în care privirile descoperă un univers. Un mic-mare boţ de teatru cu bine, în care emoţia şi meşteşugul fac să se învârtă fuiorul unei poveşti triste”.
Alina Epîngeac, Amfiteatru, octombrie 2020

“Mi se pare o coincidenţă incredibilă cum un dramaturg şi o instituţie care au contribuit la două dintre spectacolele mele preferate – Pisica verde, piesa cu care a câştigat Elise Wilk notorietate şi respectiv MaRó, o producţie a Yorick Studio -, ajung să colaboreze acum la un al treilea”
Oana Balaci, Liternet.ro

“Eltűntek / Dispariţii deschide un drum nou spectacolelor din ţară, o direcţie care ne pune în valoare istoria, cultura şi orice am mai avea nevoie să ştim – ca viziune care ne completează imaginea de ansamblu – pentru a trăi din ce în ce mai puţin închistaţi.”
Alberto Păduraru, Liternet.ro

dincolo

dincolo

(2019)

Sinopsis

Ce legătură are un kiwi fiert cu fostul președinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker? Care e legătura dintre moonwalk-ul lui Michael Jackson și daci? De ce sunt prosoapele atât de populare în România rurală? Bobi Busuioc e un om care azi spune ceva, mâine altceva. Astăzi construiește un sat modern cu asfalt și toalete în case, mâine distruge tot ce el singur a clădit. Crede cu tărie în ceea ce spune și face. Chiar dacă se contrazice de multe ori. Și, la un moment dat, ajunge să creadă atât de tare în propriile utopii încât alege o cale complet greșită. Bonus: o grămadă de referințe la perioada de dinainte de Revoluţie şi la anii ’90, la casete, săpunuri LUX şi blugi prespălaţi.

Despre

N-aş fi crezut că voi scrie vreodată despre un politician. Am făcut asta pentru Ehuman, un proiect care implică mai multe teatre din Europa şi în cadrul căruia cinci dramaturgi din ţări diferite au scris un one-man show despre un europarlamentar fictiv din ţara lor. Proiectul EHuman s-a materializat în 2019. Monodrama mea se numeşte Dincolo, politicianul fictiv se numeşte Bobi Busuioc și a fost interpretat de Andi Gherghe, spectacolul produs de teatrul independent 3G HUB din Târgu Mureș n-are nici o cronică pentru că nici un critic n-a venit să-l vadă, în 2019 l-am jucat mai mult prin străinătate decât acasă (la Amsterdam, Milano și Lisabona), iar în 2020 a venit pandemia. Mi-a făcut plăcere să-l inventez pe Bobi Busuioc. Cred că are o poveste care e foarte specială și uneori pare incredibilă, dar care în același timp ar putea fi povestea oricărui politician de la noi. Bonus: Pentru acest spectacol am scris special un text hip-hop.


1m

Tradusă în: engleză, italiană, bulgară, maghiară

Montări

(in)Credibil

(in)Credibil

(2019)

text scris împreună cu Peca Ștefan, Mihaela Michailov și Leta Popescu

Sinopsis

Acțiunea se petrece într-un oraș imaginar, într-un timp imaginar. Undeva pe lângă noi, cândva aproape. Suntem într-un viitor atipic. Nu e unul riguros în care lucrurile funcționează perfect. (In)Credibil, prin poveștile sale, fixează în timp și spațiu 11 variațiuni pe tema împlinirii și a ratării individuale și colective, și propune un moment de reflecție asupra responsabilității în evoluția – sau involuția – lumii în care trăim. Patru povești, patru micro-istorii, scrise de patru autori, Mihaela Michailov, Peca Ștefan, Leta Popescu și Elise Wilk.

Despre

(In)Credibil înseamnă pentru mine a treia colaborare cu Leta Popescu. Ce m-a atras foarte mult la acest proiect a fost că a trebuit să scriem împreună un text: eu, Mihaela Michailov, Leta Popescu și Peca Ștefan. A fost pentru prima dată când am scris un text împreună cu alți dramaturgi. M-a tentat tema (până la urmă, în fiecare zi experimentăm o ratare: ratăm milioane de vieți posibile), dar și mai mult m-a tentat procesul de lucru. Am pornit fiecare de la o poveste cu două personaje despre ratare, și s-a ajuns la o nebunie frumoasă în care cele patru povești ale noastre devin una singură și lucruri (in)credibile se întâmplă. Eu mereu am asemănat un text de teatru cu o partitură muzicală pentru mai multe instrumente și cred că vocile noastre au rezonat. Probabil lumea pe care am creat-o împreună nu ar fi atât de fascinantă dacă nu am avea voci atât de diferite.


6m, 5f

Montări

Credit foto: Virgil Simonescu

Cronici (selecție):

„Incredibilul „InCREDibil” reprezintă un labirint al fericirii, care analizează cu minuțiozitate, din nenumărate unghiuri și o infinitate de perspective acest sentiment intangibil: nu sunteți „singurii singuri”. Fericirea pare să fie, în mod paradoxal, atât scopul primordial, cât și frica supremă (…). Răutatea, invidia, frustrarea, duplicitatea și minciuna reprezintă principalii factori distructivi atât ai sinelui, cât și ai celor din jurul nostru, asigurându-ne drumul spre distrugere, frustrare și eșec. Toate acestea sunt prezentate printr-un ambalaj colorat țipător, unde se adaugă nelipsitul spirit ludic, râsul fiind salvarea eternă a existenței, care nu trădează niciodată.” Oana Karina Lugojan, emotionaltheatral.wordpress.com

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google